• Hjem
Fredag, 10 Februar 2017 11:47

ATHELAS har indgået ny 3-årig aftale med Statens Kunstfond

Skrevet af Mads Brammer

Det er med stor glæde vi i Athelas har indgået en ny treårig aftale med Statens Kunstfond. Aftalen betyder at vores grundlæggende drift er sikret i årene 2017-19, og den giver os mulighed for at planlægge med et lidt længere sigte. Dette er ganske vigtigt i forhold til samarbejdsprojekter, tværkunstneriske initiativer, værkbestillinger osv.
Athelas vil stadig være afhængig af en række fonde, der ofte støtter vores aktiviteter generøst, men vi opfatter den nyligt indgåede aftale som et varmt skulderklap og vil med fornyet energi arbejde for at skabe store, nye og uventede oplevelser med tidens musik.
 
Athelas har indledt tætte samarbejder med bl.a. DR Musikariet om at præsentere nogle af vores koncerter for unge, Dacapo om flere CD-udgivelser med dansk musik og med Johan Borups Højskole om aktiviteter i forbindelse med vores koncerter der.

Samtidigt fastholder vi kontakten med Klang og festivalerne udenfor København, og planlægger store ting i 2019 med Ars Nova og Theatre of Voices. Det kommende år vil også byde på fejringer af komponister, der fylder rundt, samt projekter for børn i samarbejde med Levende Musik i Skolen. Vi ser desuden frem til vores huskomponist Morten Olsens store værk i november - for Sinfonietta, jazzkvintet og sangerinde.

Men grundlæggende er det vores hensigt at fortsætte stille og roligt med jævnlige koncerproduktionerr, store som små, og således være med til at fastholde og udvikle den ny musiks tilstedeværelse i kulturlandskabet.

Læs det oprindelige nyhedsbrev her!

reumert lille
Athelas Sinfonietta med Pierre-André Valade med percussionisten Mathias Reumert i front på KLANG festival 2016. Foto: Alexander Banck-Petersen

1 kommentar

  • Kommentar link leslie helpert Onsdag, 10 Januar 2018 22:30 Skrevet af leslie helpert

    Dear Athelas,

    I am writing you from Berklee-- in Valencia, Spain. Apologies for writing you in English. I am looking for the contact name and email of the person who arranges/composes (or just arranges) your "sinfonietta". Please let me know at your convenience by replying to lesliehelpert@gmail.com

Skriv en kommentar

StatKunstF Logo DK

Statens Kunstfond yder driftsstøtte til Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Athelas er endvidere støttet af en række fonde, kommunale støttegivere og andre interessenter.

ATHELAS Sinfonietta Copenhagen
Esromgade 15, 2407 - DK-2200 København N
CVR: 26598125
Copyright © 2013 Athelas